Kalasturné – Ja visst ska vi leva!

to 14.9 kl. 13.00

Aurelia

Församlingsförbundet, Fontana Media och Kyrkpressen drar ut på en kalasturné till några av de fina församlingar vi finns till för. För visst är det värt att fira att vi och församlingarna har varit och kommer att vara en del av människors vardag i vårt 100-åriga Finland. Det blir bokförsäljning, kaffeservering och trevligt kvällsprogram med frågesport och musik. Varmt välkomna!

13-18 Bokförsäljning
17 Kaffeservering
18 Festprogram

Mera information om kalasturnén

to 16.8 kl. 17.30

Biskopsgatan 15, Åbo

Konstens Natt

Kom och träffa församlingens medarbetare på Konstens Natt!
on 19.9 kl. 16.00 -20.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

Det kommer en presentation av kandidaterna med bild i valbrevet, som alla röstberättigade i församlingen får och i församlingarnas tidning Liljan. Kandidaterna fotograferas, för att bilderna på kandidaterna ska vara av god och jämn kvalitet.
lö 22.9 kl. 11.00 -15.00

Samfällighetens hus