Paneldiskussion med kandidaterna i kyrkoherdevalet

Aurelia

Under paneldiskussionen har du möjlighet att ställa frågor till kandidaterna. Servering kl. 17.30

Paneldiskussion med kandidaterna i kyrkoherdevalet, Mia Bäck och Robert Ojala. Diskussionen leds av Mikael Lindfelt.

Församlingsrådet bjuder på servering.

on 19.9 kl. 16.00 -20.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

Det kommer en presentation av kandidaterna med bild i valbrevet, som alla röstberättigade i församlingen får och i församlingarnas tidning Liljan. Kandidaterna fotograferas, för att bilderna på kandidaterna ska vara av god och jämn kvalitet.
lö 22.9 kl. 11.00 -15.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

ti 6.11 kl. 9.00 -18.00

Aurelia

Församlingsvalets förhandsröstning

Församlingsvalet äger rum i november 2018. Då väljs kyrkans nya förtroendevalda för åren 2019–2022. I Åbo och S:t Karins väljs medlemmar till gemensamma kyrkofullmäktige och 10 medlemmar till varje enskild församling.