Förhandsröstning i kyrkoherdevalet

må 2.10 kl. 09.00 - kl. 18.00

Aurelia

Från måndag 2.10 till fredag 6.10 ordnas alla dagar kl. 9-18 förhandsröstning i Aurelia, Auragatan 18.

Genom att använda din rösträtt i detta val tar du ansvar för din egen församling och påverkar församlingens framtid.

to 16.8 kl. 17.30

Biskopsgatan 15, Åbo

Konstens Natt

Kom och träffa församlingens medarbetare på Konstens Natt!
on 19.9 kl. 16.00 -20.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

Det kommer en presentation av kandidaterna med bild i valbrevet, som alla röstberättigade i församlingen får och i församlingarnas tidning Liljan. Kandidaterna fotograferas, för att bilderna på kandidaterna ska vara av god och jämn kvalitet.
lö 22.9 kl. 11.00 -15.00

Samfällighetens hus