Gospelkonsert

lö 14.10 kl. 16.00

Gospelkonsert Henrikskyrkan och församlingscentrum

South Point Gospel från Hangö uppträder under ledning av Robert Näse.

Lördagen den 14 oktober kl. 16 ljuder gospeltoner och glada rytmer i Henrikskyrkan i Åbo när gospelkören South Point Gospel bjuder på konsert under ledning av Roland Näse.
Fritt inträde, programblad 10€/st

Konsertrepertoaren är en blandad bukett av traditionella gospellåtar, däribland gospelsånger som Elvis Presley under sin tid framförde i olika sammanhang, ofta tillsammans med grupper som The Jordanaires och The Imperials.
Programblad säljs vid ingången.

SPG som grundades 2010 har sin hemvist i Hangö och är den svenska församlingens kyrkokör, som redan från starten gått in för att huvudsakligen sjunga gospel. Den populära blandade kören växer ständigt, för närvarande räknar man med 45 medlemmar. SPG har redan i flera år varit den största kyrkokören i det egna prosteriet.
Körledare är församlingens kantor Roland Näse, som också står för samtliga arrangemang i körrepertoaren.
Konserten i Åbo arrangeras i samarbete med Åbo svenska församling.

Välkommen! Näytä lisää

ti 21.11 kl. 13.30 -14.15