Familjecafé

to 26.10 kl. 09.00 - kl. 11.30

Aurelia

En stunds fri samvaro för barn och vuxna.

Till församlingens familjecafé är mammor, pappor, mor- och farföräldrar m.fl. välkomna med sina småttingar. Vi dricker kaffe, saft och äter något litet och barnen får leka medan de vuxna umgås.

Det finns möjlighet att värma mat i mikron och äta lunch före man strövar vidare.

ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO

on 25.7 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
on 1.8 kl. 13.00 -15.00

on 8.8 kl. 13.00 -15.00