Familjecafé

on 13.12 kl. 10.00 - kl. 12.00

Papinholma församlingshem

Familjecafé i samarbete med Folkhälsan

Till församlingens familjecafé är mammor, pappor, mor- och farföräldrar m.fl. välkomna med sina småttingar. Vi dricker kaffe, saft och äter något litet och barnen får leka medan de vuxna umgås.

Det finns möjlighet att värma mat i mikron och äta lunch före man strövar vidare.

on 25.7 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
on 1.8 kl. 13.00 -15.00

on 8.8 kl. 13.00 -15.00