Tyst meditation

ti 19.12 kl. 18.00 - kl. 19.00

Aurelia

Tyst meditation välkomnar alla till en öppen meditationsgemenskap.

Meditationstillfället är ett tvåspråkigt samarbete mellan kyrkoherde emeritus Nalle Öhman, retreatprästen Päivi Vuorilehto och mindfullness coachen Seija Mauro. Den tysta meditationen ingår i en tradition som kallas för objektlös meditation och ett meditationspass räcker ca en timme. Meditationen omfattar sittning och gång och leder till ökad uppmärksamhet och närvaro, ett tillstånd som kan kallas för vaken vila.

Aurelia, 1. våningen.

on 27.6 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
ti 3.7 kl. 18.00

Tyst meditation

En öppen meditationsgemenskap i Aurelias festsal tisdagskvällar
on 4.7 kl. 13.00 -15.00