Babyberöring

on 14.2 kl. 10.00 - kl. 11.30

Kursen bygger på Folkhälsans babyberöringsprogram och leds av Marina Pettersson

Kurs i Babyberöring för föräldrar

Välkommen med på en kurs i babyberöring! Du lär dig hur du kan ge ditt barn kärleksfull beröring genom strykningar och rörelselekar. Genom babyberöringen stimuleras barnets sinnen och kroppskännedom och den motoriska utvecklingen stöds. En del av tiden ges för massage av babyn och en del av tiden för vi reflektiva samtal om föräldraskap. Båda eller den ena föräldern kan delta tillsammans med en baby på max 8 mån (ni kan nog anmäla er fast barnet redan fyllt 8 mån, babyn under 8 mån har företräde). Målet är att du sedan hemma kan fortsätta med babyberöringen.

Kursen består av 5 träffar på ca 1½ timme per gång och under varje träff samtalar vi också om olika teman över en kopp kaffe/te.

Kursen bygger på Folkhälsans babyberöringsprogram och leds av Marina Pettersson.

Tid: 17.1-14.2 kl. 10-11.30

Plats: Aurelia, vån. 2, Aurag. 18

Deltagaravgift: 25 € (möjlighet att få nedsatt avgift vid behov)

Anmälningstid: 1.1-15.1 anmälning via denna länk: https://www.lyyti.in/babyberoring2018

Mera info av Marina Pettersson, marina.pettersson@elisanet.fi / 050 308 67 49

to 16.8 kl. 17.30

Biskopsgatan 15, Åbo

Konstens Natt

Kom och träffa församlingens medarbetare på Konstens Natt!
on 22.8 kl. 10.00 -12.00

Babyberöring

Närhet mellan förälder och baby genom beröring, strykningar och rörelselekar.
on 22.8 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.