Pilgrimage and the St Olav Waterway - Pilgrim på havet

må 16.4 kl. 18.00

Aurelia

En kväll om pilgrimsvandringar och St Olav Waterway. Samlingen hålls på engelska. Medverkande: Jolanta Lundgren, Andreas Andersson och James Simpson.

Pilgrimage in the 21st Century
(with photos and stories from different pilgrim routes including the Way of St James (camino compostela) by Dr Jolanta Lundgren (Tumbla Congregation, Stockholm) and Theology Student Andreas Andersson (Åbo svenska församling)

The St Olav Waterway (Pilgrim på havet)
Talk and information by James Simpson

This event is in English and hosted by Turku FinnBrits and St Olav Waterway with support from TCIC (Turku Cathedral International Congregation), Turku Cathedral Parish and Åbo Svenska Församling.

Coffee/Tea and Cake (lactose free) will be served during the event.

Everyone is warmly welcome and the event is FREE to all.

on 19.9 kl. 16.00 -20.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

Det kommer en presentation av kandidaterna med bild i valbrevet, som alla röstberättigade i församlingen får och i församlingarnas tidning Liljan. Kandidaterna fotograferas, för att bilderna på kandidaterna ska vara av god och jämn kvalitet.
lö 22.9 kl. 11.00 -15.00

Samfällighetens hus

Fotografering av församlingsvalets kandidater

ti 6.11 kl. 9.00 -18.00

Aurelia

Församlingsvalets förhandsröstning

Församlingsvalet äger rum i november 2018. Då väljs kyrkans nya förtroendevalda för åren 2019–2022. I Åbo och S:t Karins väljs medlemmar till gemensamma kyrkofullmäktige och 10 medlemmar till varje enskild församling.