Gudstjänstmöte

Aurelia

Kyrkans födelsedag till ära samlas vi för att samtala om gudstjänstlivet i församlingen.

Om du har en åsikt eller en tanke som du gärna vill dela med oss andra som firar gudstjänst i församlingen är du välkommen att delta! Tillsammans funderar vi på hur vi kan utveckla gudstjänstlivet och fortsätta församlingsbygget.

Kanske du… har åsikter om #stolkampanjen2018? Kanske du har åsikter om var gudstjänsterna skall firas? Kanske du vill ge predikofeedback åt predikanterna? Kanske du skulle önska mer psalmsång eller musikanter i högmässorna? Kanske du vill att gudstjänstgruppsarbetet ska förändras?

Ps. Samma dag kl. 12 firar vi högmässa med vårfest i Aurelia.

kyrkoherde
20100 Åbo

Skriftskolan

Åbo domkyrka

Högmässa med skribastart

Treenighetssöndagen "Den dolde Guden"
on 30.5 kl. 18.00

Bönegruppen

En öppen bönegrupp som samlas varannan vecka för att be för angelägna böneämnen och församlingens arbete.
to 31.5 kl. 11.00

Knattekyrka

En kort gudstjänst för barn