Högmässa och vårfest

Aurelia

Pingstdagen "Den heliga Andens utgjutande"

Vårfesten inleds med en gudstjänst med medverkanden i alla åldrar. Mia Bäck leder gudstjänsten och predikar tillsammans med barn från församlingens eftis.  Marjo Danielsson spelar orgel och leder församlingssången. Aurorakören, som dirigeras av Sanna Kola, förgyller gudstjänsten med sång. Gudstjänstgrupp TVÅAN tjänstgör och får förstärkning av barn och konfirmander. Vårfesten avslutas med kyrkkaffe/te/saft och kaka som eftisbarnen bakar. Vi får också besök av Gideoniterna som berättar om sin verksamhet. Om vädret tillåter njuter vi av kyrkkaffegemenskapen på Aurelias bakgård. Varmt välkommen med!

Åbo domkyrka

Högmässa med skribastart

Treenighetssöndagen "Den dolde Guden"
on 30.5 kl. 18.00

Bönegruppen

En öppen bönegrupp som samlas varannan vecka för att be för angelägna böneämnen och församlingens arbete.
to 31.5 kl. 11.00

Knattekyrka

En kort gudstjänst för barn