Träffa kandidaterna över en kopp kaffe

to 1.11 kl. 17.00 - kl. 18.30

Aurelia

Två valmansföreningar har ställt upp kandidater i valet och torsdagen den 1 november har du möjlighet att träffa kandidaterna i församlingsvalet över en kopp kaffe/te. Träffen leds av Pia Heikkilä.

I november ordnas församlingsval i Åbo svenska församling. Då väljer vi medlemmar till församlingsrådet och gemensamma kyrkofullmäktige. Församlingsrådet ansvarar för församlingens verksamhet och anställer personal. Gemensamma kyrkofullmäktige har ansvar för ekonomi och fastigheter. De förtroendevalda som väljs in kan därtill påverka vem som i framtiden sitter i stiftsfullmäktige och i kyrkomötet. Valet påverkar därför inte enbart vår egen församling utan helhetskyrkans framtid!

Två valmansföreningar har ställt upp kandidater i valet och torsdagen den 1 november har du möjlighet att träffa kandidaterna i församlingsvalet över en kopp kaffe/te. Träffen leds av Pia Heikkilä och äger rum i Aurelia, Auragatan 18. Ingen förhandsanmälan krävs och serveringen är gratis.

Hjärtligt välkommen!

ti 25.12 kl. 15.00 -18.00

Aurelia

Juldagsfest

Om du vill dela julgemenskap över en tallrik risgrynsgröt och annat gott från julbordet är du varmt välkommen på juldagsfest! Både stora och små, ensamma och familjer är välkomna!