Åbo svenska församlings konserter och andra musikevenemang

Musikberättelse ”Iranons vandring” av Frank Berger fre 9.2 kl. 18 i Skarpskyttekapellet. Fritt inträde. Programblad 10 € till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Orgelkonsert med Tuuli Lempa tis 6.3 kl. 19 i Domkyrkan för konfirmander och andra intresserade. Bildspel. Fritt inträde.

Löfteslandet II - Jericho edition i Henrikskyrkan sön 8.4 kl. 16 i Henrikskyrkan. Samtliga av församlingens körer medverkar tillsammans med ett band. Sångspelet är skrivet av Frank Berger. Fritt inträde. Programblad 10 € till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Körkonsert lör 5.5 kl. 16 i Domkyrkan. Vox Immanuel-kören från Stockholm, dir. Kristina Åkesson. Fritt inträde. Programblad 10 € till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Musikandakt  sön 6.5 kl. 16 i Kustö kyrka. Fritt inträde. Kyrkkaffe i kantorsgården.

Iranons vandring

Tag kontakt