Ta hand om skapelsen

Har du också drabbats av klimatångest eller känns det som att du drunknar under alla dina saker?

För att må bra och kunna göra rationella val som gagnar miljön och dig själv behöver du kanske hjälp.

Skapelsen och livet som getts oss att förvalta blir lätt för fullt och livets mening döljs bakom konsumtion och saker. Jordens tillgångar är begränsade, det är dags att göra något åt det. Börja med dig själv och ditt hem, kom med i vårt projekt, ge inte upp!

Allt har sin tid, allt har sin plats

Det finns tid att spara, det finns tid att kasta

Söndag 20.1.2019 kl. 17.00 ordnas en föreläsning med ordningskonsult Eva-Lena Wakonen i Aurelia. Efter föreläsningen samlas en grupp, för dig som vill ha stöd i att reda upp i ditt hem och i ditt liv. Träffar en gång i månaden under vårterminen. Anmälningar till gruppen tas emot under föreläsningskvällen.

För mera information, ta kontakt per mejl tove.peltoniemi@evl.fi

Spara på skapelsen genom att återanvända!

Har du funderat på cirkulär ekonomi? Hur skall jag sortera för att så mycket som möjligt av råvarorna skall komma till återanvändning? Det som kanske låter krångligt blir enklare då du får se och pröva på!

Vi gör ett besök på Kahmari besöksstation för återvinning lördagen den 16.3.2019 kl. 11.00–12.30, vi åker med stadsbussen som startar från centrum kl. 10.25.

Anmälningar till Carita Eklund 040-3417 473 eller carita.eklund@evl.fi senast 8.3.2019

ordningskonsult Eva-Lena Wakonen
församlings- och informationssekreterare
20100 ÅBO