Frukostklubben

Frukostklubben samlas varannan onsdag för att över en bit mat diskutera intressanta frågor inom bl.a kyrka och samhälle, kultur, religion och vetenskap. En gäst presenterar ämnet.

Ordförande för Frukostklubben: Tage Kurtén, tkurten@abo.fi
Viceordförande för Frukostklubben: Bengt Häggman, haggmanb@gmail.com

• Varannan onsdag kl. 12-13
  • Restaurang Bassi (Västra Strandgatan 9, ÅBO)
  • Start 12.9.

Höstens program:

12.9.              Peter Nynäs: ”Ekumeniska gudstjänster över religionsgränserna – är det möjligt?"

26.9.              Mia Bäck: ”Varför är församlingsvalen den 18 november viktiga för oss?”

10.10.            Tom Simola: "Dagstidningens framtid, hur nå nya digitala läsare i Åbo och Åboland".

24.10.            Elina Pirjatanniemi: ”Om asylsökanden och mänskliga rättigheter”

7.11.              Björn Vikström: ”Aktuellt vid Kyrkomötet”

21.11.            Carola Bryggman: ”Utmaningar inom yrkesutbildningen”

5.12.              Anders Ahlbäck