Valpanel inför biskopsvalet

Valpanel inför biskopsvalet

ASA-huset, Storta auditoriet. Fänriksgatan 3, Åbo

Arrangör: Församlingsförbundet

Borgå stift väljer ny biskop, två kandidater har gått vidare till andra valomgången. Kom och träffa kandidaterna Sixten Ekstrand och Bo-Göran Åsrtand! Hör vad de tänker om aktuella frågor, vilka värderingar vill de stå för och vad de är beredda att göra som biskop i kyrkan och världen?

Servering och fri samvaro med kandidaterna efter själva diskussionen.

Studeranden Maria Stenbäck och Alexander Rönnblad fungerar som utfrågare.

on 5.6 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
on 12.6 kl. 13.00 -15.00

on 19.6 kl. 13.00 -15.00