Morgondop

lö 6.4 kl. 00.01

Morgondop Åbo domkyrka

Enklare än så här kan det knappast vara att ordna med dop. I samband med Morgondop har precis allt förberetts för familjen, till och med dopkaffet.

Det första Morgondopet för familjer i Åbo och S:t Karins ordnas i Åbo domkyrka lördag 6.4.2019. E-anmälan till den gemensamma dopdagen inleds 14.2 och avslutas 15.3.

Vad är Morgondop?

Morgondop är ett trevligt, gemensamt och festligt dopevenemang där man kan låta döpa sitt lilla eller lite större barn. Ta gärna med nära och kära för att fira den glada tilldragelsen och låta sig väl smaka av dopkaffet som församlingen bjuder på. I samband med Morgondopet sjunger vi bekanta barnpsalmer.

Hur förrättningen exakt utformas beror på hur många barn och vilken ålders barn som anmäls till Morgondop. Två till fyra familjer per gång samlas till dopfest i kyrkan för cirka en halv timme. Du får veta närmare tidpunkt för dopet när vi tar kontakt i vecka 12.

Under dopet kan barnet vara klätt i släktens dopkolt, vanliga kläder eller en dopkolt som man får låna av församlingen.

mera information: http://www.abosvenskaforsamling.fi/dop/morgondop

on 19.6 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
on 26.6 kl. 13.00 -15.00

on 3.7 kl. 13.00 -15.00