Brunch i fastetid och ekofasta-loppis

lö 13.4 kl. 10.00 - kl. 13.30

Brunch i fastetid och ekofasta-loppis Aurelia

Till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar. Brunch kl. 10.00 och loppis kl. 11.00-13.30

Brunch och ekofasta-loppis till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

I samband med brunchen intervjuas Jolanta Lundgren av Mia Bäck om fasta och fastetraditioner. Ekofasta är kyrkans gemensamma satsning som lyfter fram omsorg om miljön under fastetiden. I år är temat hållbar klädkonsumtion. Ta chansen att sälja kläder du inte använder, eller köpa begagnat, på ekofasta-loppiset och gör en insats för miljön under fastan. Artiklar och poddar om hållbar klädkonsumtion hittar du på www.ekofasta.fi

Pris: Brunch 10€/person (7€/person för studerande, arbetslösa och pensionärer).

Om du vill sälja på loppiset, anmäl dig per mejl: tove.peltoniemi@evl.fi, 10€/bord.

#åbosvenskaförsamling #gemensamtansvar #ekofasta

församlings- och informationssekreterare
20100 ÅBO

Telefontid måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 10-12 och 13-15, onsdagar kl. 13-15 och fredagar kl. 10-12.

on 5.6 kl. 13.00 -15.00

Sommarcafé

Välkommen liten som stor, ung som gammal för att dela en stund av gemenskap under sommaronsdagarna. Leksaker finns för de allra minsta och gården är öppen.
on 12.6 kl. 13.00 -15.00

on 19.6 kl. 13.00 -15.00