Vuxenskriba

on 17.4 kl. 18.00

Aurelia

För dig som är nyfiken på kyrka och tro. Och för dig som söker din plats i församlingen. Under fastan ordnar vi en samtalsgrupp som vi kallar vuxenskriba.

Om du inte är konfirmerad eller medlem i församlingen har du möjlighet att bli det i samband med vuxenskriban. Men även om du redan är konfirmerad får du gärna delta i vuxenskriban. Vuxenskriban leds av Mia Bäck.

• Start ons. 6.3 kl. 18 med askonsdagsmässa i Aurelia.
  • Övriga träffar: ons. kl. 18-20 i Aurelia (3 vån.) 13.3-17.4.
  • Anmälningar och förfrågningar tas emot av Mia Bäck. Sista anmälningsdag är 1.3.2019.

kyrkoherde
20100 ÅBO

skriftskolan

on 20.3 kl. 13.00 -15.00

Café Orchidé

Måns Enqvist "Svindlerier och berdrägerier riktade mot äldre"
on 20.3 kl. 13.30

Kvartersklubben, Henriksgatan 8

Anhörigvårdarcafé

För dig som är närståendevårdare eller tar hand om någon anhörig hemma ordnar församlingen i samarbete med Folkhälsan och Åbonejdens Alzheimerförening rf. ett anhörigcafé.
on 20.3 kl. 18.00

Vuxenskriba