Missionskresten

må 29.4 kl. 14.00

Aurelia

Missionskretsen är en samtalsgrupp för missionsintresserade. Vi firar andakt och får höra om våra missionärers arbete på missionsfältet.

Varannan måndag

kyrkoherde
20100 ÅBO

skriftskolan

må 16.9 kl. 14.00

Missionskretsen

Missionskretsen träffas varannan måndag i Aurelia och riktar sig till alla som är intresserade av mission. Vi läser rundbrev, firar andakt, ber för missionen, dricker kaffe och delar liv. Nya medlemmar i alla åldrar välkomnas med!
må 30.9 kl. 14.00

må 14.10 kl. 14.00