Gudstjänstgruppernas nystart

Aurelia

Träffen är för dig som är med i en gudstjänstgrupp, för dig som vill komma med i en gudstjänstgrupp och för dig som är nyfiken på vad en gudstjänstgrupp gör.

I Åbo svenska församling bygger vi församling tillsammans. Under söndagens högmässor delar vi på glädjen att tjänstgöra i gudstjänsten. Vi har gudstjänstgrupper som träffas en timme före högmässan börjar för att planera, förbereda och genomföra gudstjänsten. Kanske du vill vara med i en gudstjänstgrupp? Anmäl dig till Mia Bäck (mia.back@evl.fi) och kom med på vår nystart söndagen den 15.9 efter högmässan i Aurelia (vån 3). Vi bjuder på kyrklunch!

kyrkoherde
20100 ÅBO

skriftskolan

on 20.11 kl. 18.00

Bönegruppen

En öppen förbönsgrupp samlas i Aurelia för att be för angelägna böneämnen och församlingens arbete.

Gudstjänstgruppens möte

Vi samlas för att planera söndagens högmässa

Högmässa och missionslunch

Domsöndagen "Kristus, Herre över allting"