Gudstjänstgruppernas nystart

Aurelia

Träffen är för dig som är med i en gudstjänstgrupp, för dig som vill komma med i en gudstjänstgrupp och för dig som är nyfiken på vad en gudstjänstgrupp gör.

I Åbo svenska församling bygger vi församling tillsammans. Under söndagens högmässor delar vi på glädjen att tjänstgöra i gudstjänsten. Vi har gudstjänstgrupper som träffas en timme före högmässan börjar för att planera, förbereda och genomföra gudstjänsten. Kanske du vill vara med i en gudstjänstgrupp? Anmäl dig till Mia Bäck (mia.back@evl.fi) och kom med på vår nystart söndagen den 15.9 efter högmässan i Aurelia (vån 3). Vi bjuder på kyrklunch!

kyrkoherde
20100 ÅBO

skriftskolan

Åbo domkyrka

Gudstjänstgruppens möte

Vi samlas för att planera söndagens högmässa

Åbo domkyrka

Högmässa

Femtonde söndagen efter pingst "Tacksamhet"

Brahegatan 9, Åbo

Bibelstudier med Patrik Hagman

Under ett antal söndageftermiddagar i höst bjuder Patrik in till bibelstudier kring Hebreerbrevet.