Ungdomshålan

ti 1.10 kl. 14.30 - kl. 18.30

Aurelia

Du som är 13 år och äldre kan komma hit på tisdagar för att spela, leka, mysa, läsa läxor, dela kyrie och gloria, fira andakt och äta tillsammans.

Vi bjuder på ett mål mat. För att ungdomshålan ska vara en plats där du trivs får du gärna vara med och ordna program eller föreslå vad vi ska hitta på för kul!

tf. ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO

fr 20.9 kl. 9.00 -10.00

Aurelia

Te och tröst, kaffe och kamratskap

Brukar du dricka ditt morgonkaffe ensam? eller skulle du vilja dela tankar inför veckoslutet med någon annan? Det skulle vara roligt att träffas och dela tankar med dig.
sö 22.9 kl. 14.30 -16.00

Programhålan

I programhålan har vi roligt program av alla de slag. Det blir spel, konst, film, dans, pyssel, diskussion med mera. Du som är 13 år eller äldre, kom med på roligt söndagshäng!

Brahegatan 9, Åbo

Bibelstudier med Patrik Hagman

Under ett antal söndageftermiddagar i höst bjuder Patrik in till bibelstudier kring Hebreerbrevet.