ti 17.12 kl. 14.30 - kl. 18.30

Aurelia

Du som är 13 år och äldre kan komma hit på tisdagar för att spela, leka, mysa, läsa läxor, dela kyrie och gloria, fira andakt och äta tillsammans.

Vi bjuder på ett mål mat. För att ungdomshålan ska vara en plats där du trivs får du gärna vara med och ordna program eller föreslå vad vi ska hitta på för kul!

ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO

ti 28.1 kl. 14.30 -18.30

Ungdomshålan

Ungdomshålan är församlingens ungdomsutrymme på andra våningen i Aurelia. Ungdomshålan är till för dig som är 13 år eller äldre och vi samlas varje tisdag för att bland annat umgås, spela, leka, fira andakt, diskutera eller bara chilla.

Åbo domkyrka

Högmässa och skribainfo

Kyndelsmässodagen "Kristus, utstrålningen av Guds härlighet"
ti 4.2 kl. 14.30 -18.30