Önskepsalmkväll "Sjung din psalm!"

lö 30.1 kl. 18.00
www.virtuaalikirkko.fi

Välkommen med på en virtuell önskepsalmkväll som sänds via www.virtuaalikirkko.fi från Åbo domkyrka!

Vilka psalmer önskar du att vi sjunger? Gå in och rösta bland några utvalda psalmer eller föreslå en egen favorit här. Du kan rösta fram till tisdagen 26.1.2021 kl. 21.00. Vi sjunger de tio psalmer som fått flest röster.

Om du inte har en psalmbok kan du gå in på psalmbok.fi där många av psalmerna finns publicerade.

Medverkande: Malena Björkgren, Maria Björkgren-Vikström, Otto Lindén, Rami Nurmi och Marjo Danielsson.

Med önskepsalmkvällen vill vi också uppmärksamma insamlingen Gemensamt Ansvar som snart startar. I år stöder insamlingen äldre personer i ekonomiskt trångmål både i Finland och ute i världen. Här finns info om insamlingen och om hur du kan ge ett bidrag: gemensamtansvar.fi/abo