Gårdsfest

on 1.9 kl. 18.00 - 20.00
ett fält med solrosor
Aurelia

Församlingen är som ett solrosfält, en enkel solros är ståtlig och lyser kraftigt men behöver stöd, är solrosorna många kan de tillsammans lysa upp en hel by.

Inbjudan

Du är en del av vår blomsterprakt och vi vill bjuda in er att fira Åbo svenska församlings 100-års jubileum onsdagen den 1. september kl. 18–20 på Aurelias innergård, Auragatan 18.
Vi bjuder på ett tillfälle att umgås med tidigare anställda och församlingsbor. Kanske just du får träffa någon du inte strålat samman med på länge?
Programmet består av musik, tal och servering.

Varmt välkommen!

Åbo svenska församlings 100- års festskrift ges ut under gårdsfesten.

Församlingsrådet vill med anledning av jubileet ge en psalmbok i gåva till alla medlemmar som önskar få en (max en per hushåll). Psalmbokens omslag är designat av Johanna Öst Häggblom och psalmboken innehåller även psalmbokstillägget från 2015. Om du vill ha en psalmbok kan du hämta en på gårdsfesten.