Träff för ensamstående föräldrar med barn Evenemanget är inhiberat

lö 4.12 kl. 13.00 – 15.30

Aurelia

Kom med och träffa andra ensamstående föräldrar med barn och dela föräldraskapets glädjestunder och utmaningar.

Vi äter middag tillsammans och sedan har barnen eget program medan de vuxna samtalar kring frågor i anslutning till familj och föräldraskap. Vi avslutar träffarna med en gemensam andakt. Träffarna är gratis men anmälan för middag och barnprogrammet tas emot senast tisdagen innan träffen av Nenne Lappalainen.

Vi rekommenderar att den som deltar i församlingens verksamhet är vaccinerad, bär munskydd, håller avstånd och tvättar händerna.

Tag kontakt

tf. diakoniarbetare
040 341 7460 (mottagning)
20100 ÅBO

Telefontid för dig som bor öster om Aura å - tisdagar kl. 9-11 och för dig som bor väster om Aura å - torsdagar kl. 9-11. Telefontid under sommaren (juni-augusti) tisdagar kl. 9-11.