Samtalspunkten

må 25.4 kl. 14.00 – 16.00

Aurelia

Församlingarna i Åbo och S:t Karins vill hjälpa unga som hamnat i kläm under pandemin och erbjuder hjälp för det psykiska välmåendet. Den avgiftsfria samtalshjälpen vid Samtalspunkten riktar sig till dig som är 16-30 år gammal, du är välkommen utan tidsbokning.

Församlingarnas medarbetare som jourar vid Samtalspunkten har tystnadsplikt. Det frågas inte efter namn, inga anteckningar förs över samtalen och du bestämmer själv vad du vill prata om. Samtalspunkten hittar du i Aurelias första våning på Auragatan 18 i Åbo.

Den svenskspråkiga Samtalspunkten har öppet en gång i veckan på måndagar kl. 14-16 och den finskspråkiga Juttupiste har öppet två gånger i veckan på tisdagar och torsdagar kl. 14-17.

Då det händer för mycket eller för lite i livet, då kan det vara bra att ha någon att prata med.

Samtalspunkten och Juttupiste på webben

• Unga Unga