Ukraina!

Åbo svenska teater, Auragatan 10 i Åbo

Välgörenhetskväll - Hyväntekeväisyysilta.

Tillsammans för Ukraina!

Med en teaterscen fylld av högklassigt program bjuder lokala aktörer på en möjlighet att kombinera kultur, konst och solidaritet med dem som drabbats av krisen i Ukraina. Torsdag 9.2 kl. 19 ordnas en tvåspråkig välgörenhetskväll på Åbo Svenska Teaters huvudscen.

På scenen: Jukka Aaltonen, Lotta Ahlbeck, Riko Eklundh, Tomas & Maria Höglund, Dan Karlström, Sören Lillkung, Essi Luttinen, Daniel Schultz, Martin Segerstråle, Sebastian Silén, Vilma Turku samt Aurinkobaletti och KDC.

Biljetterna kostar 25/50€, enligt egen plånbok. Intäkterna kanaliseras till Ukraina via Röda Korsets katastroffond. Välgörenhetsevenemanget arrangeras som ett samarbete mellan Finlands Röda Kors Åbolands distrikt, Åbo svenska församling, Åbo stad och Åbo Svenska Teater. Flera lokala och nationella bidragsgivare och sponsorer bidrar till att täcka produktionskostnaderna, så att biljettintäkterna oavkortade kan gå till katastroffonden.

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik