Allsångsevenemang "Määki laula"

sö 28.5 kl. 15.00

Domkyrkotorget

Allsångsevenemanget "Määki laula" arrangeras första gången utanför Domkyrkan på pingsten, den 28 maj kl. 15. Kom och sjung in sommaren! De lätta och somriga tonerna hörs säkert ända till Skansen. Programvärd är Katja Ståhl som vi känner från programmet Mitt livs låt och för musiken står Jackpot Band. Kom med!

Framför Åbo domkyrka ordnas en stor Sommaröppning 28.5.2023 kl. 15. Allsångseftermiddagen leds av den kända programvärden Katja Ståhl och bandet som består av sex personer heter Jackpot Band.  

Sofia Liljeström sköter det svenska mellanpratet och under evenemanget uppträder också operasångaren och kantorn Nicholas Söderlund. 
 
Framför kyrkan byggs en stor estrad och bänkar för publiken. Vi hoppas på fint väder, men om det regnar sjunger vi i regnet. Allsångstexterna projiceras på skärmar och finns tryckta i sånghäften.  
 
Domkyrkoförsamlingens kantor, körledaren Anu Åberg är evenemangets producent. Turku Audio ansvarar för ljudåtergivningen, teckningarna är gjorda av Kirsi Tapani och layouten av Jani Käsmä. Evenemanget arrangeras av församlingarna i Åbo och S:t Karins och Åbo och S:t Karins kyrkliga samfällighet. 

Kom och njut av försommarstämning och musik! Det är meningen att allsångsevenemanget Määki laula och Mässa i blomstertid i fortsättningen ordnas turvis vartannat år. 
 
Fritt inträde. 

  • Musik Musik

Öppna länk i ny flik


Arrangör

Turun ja Kaarinan seurakunnat, Åbo svenska församling

Tag kontakt

församlingspastor och barnkörsledare
Åbo svenska församling
Auragatan 18
20100 ÅBO