Läger

I vår och på sommaren ordnar vi tre läger för barn och familjer. Det är roligt att vara på läger, man kommer bort från rutinerna och får vara tillsammans. På lägren förutom att ha kul, så firar vi andakt och pysslar och har utelekar. Anmälningana görs via länkar på denna sida, länkarna publiceras före anmälningstiden börjar.

Familjeläger 15-17.5.2020 på Senaps lägergård

Barnen får leka både ute och inne medan föräldrarna har möjlighet att sitta ner och prata tillsammans, vi får också sätta oss vid färdigt dukat bord och äta god mat. Familjerna får spela, pyssla och bada bastu tillsammans. Det finns en fin badstrand där de som vill kan bada och på kvällen grillar vi korv. Vi firar andakter och sjunger mycket. Temat för detta läger är Dopet. Lägret avslutas med mässa och lunch med tårta som efterrätt. Välkommen med!

• Pris: 50€/vuxen, 10€/7-17-åringar och under 7-åringar gratis. Pris innehåller mat och logi.
  • Anmälan via Lyyti-länk senast 15.4.2020.
  • Medverkande anställda från Åbo svenska församling är Jånna Koivunen (tf. ungdomsarbetsledare), Maria Wikstedt (tf. kaplan), Clas Abrahamsson (tf. kyrkoherde), Christian Juslin (kantor) och Gunilla Lundkvist (tf. diakoniarbetare).
  • Vid frågor kontakta Jånna Koivunen janna.koivunen@evl.fi eller 040-3417 469

Sommarläger 8-10.6.2020

• för barn åk 1-6 på Senaps lägergård. Anmälning 6.4-7.5.
Glad solteckning
tf. ungdomsarbetsledare