Läger

Sportlovsdagsläger i Aurelia  22-24.2.2021

-Saknar du program för sportlovet?

Församlingen ordnar dagsläger under sportlovet för barn i åk 1-6 i Aurelia 22-24.2 kl 8-16.00.
Kom och ha kul med oss under 3 dagar. Vi bjuder på roliga grejs både ute och inne med andra barn och ledare från församlingen.
Med ryms 20 barn som kommer att vara i 2 skilda grupper hela tiden. Observa detta i anmälningen ifall de finns syskon eller vänner som önskar sig i samma grupp.

Anmälningen har öppnat och sista anmälningsdagen är 10.2. Observera att du betalar deltagaravgiften 35€ i samband med anmälningen.

Lyytilänken till anmälningen. Efter anmälnignen får du närmare info om programmet, utrustning mm.

Ifall ni har frågor så kontakta ungdomsarbetsledaren Mari Nurmi 040-3417 469 eller mari.nurmi@evl.fi

Vi ordnar lägret enligt restriktionerna och sköter om desinfiering av utrymmen och alla över 12 år använder munskydd.

Snöflinga

ungdomsarbetsledare