bänksoffa

Unga vuxna

Åbo är fullt av studerande och unga vuxna. Många har en längtan efter församlingsgemenskap med andra i samma livssituation. I höst bjuder menyn på diskussionsgrupp, gudstjänstgrupper och körer. Hoppas du hittar Din plats i vår gemenskap.

Grupp för unga vuxna (18-30år)

  • Start 21.1.2019 kl.18:00 i Aurelias andra våning (Auragatan 18).
  • Gruppen kommer att samlas varannan vecka kl. 18-20 och på den första träffen funderar vi tillsammans vad vi ska hitta på och hur gruppens verksamhet ska se ut.

Gudstjänstgrupp

Eftersom vi vill att flera ska känna sig delaktiga i gudstjänsten har vi gudstjänstgrupper i församlingen. Gudstjänstgrupperna förbereder och genomför söndagens högmässa. Om du vill vara med i en gudstjänstgrupp anmäler du dig till Mia Bäck (040-3417 466). Här hittar du mera information om gudstjänstgrupperna.

Körer

Upplev församlingsgemenskap genom sång och musik! Åbo Svenska Kyrkokör övar på torsdagar kl. 18:30-20:30 i Aurelia. Ta kontakt med Marjo Danielsson (040-3417 448) för mer info. Här hittar du mera information om kyrkokören.

Stöd

Känner du dig ensam? Behöver du hjälp med att skruva ihop IKEA-sängen? Vill du dela en panna te med någon men ingen har tid? Församlingens medarbetare ställer gärna upp med samtalsstöd och andra slags stöd i livets olika skeden. Här hittar du kontaktuppgifterna till Åbo svenska församlings anställda.

Vad saknas?

Vill du starta upp en egen grupp? Vill du hjälpa till på evenemang i församlingen? Har du varit med om något coolt som du bara väntar på att få berätta för någon? Ta kontakt med Laura så funderar vi tillsammans!

tf. ungdomsarbetsledare
Åbo svenska församling
Auragatan 18
20100 ÅBO