Unga vuxna

Åbo är fullt av studerande och unga vuxna. Många har en längtan efter församlingsgemenskap med andra i samma livssituation. På våren bjuder menyn på diskussionsgrupp, gudstjänstgrupper och körer. Hoppas du hittar Din plats i vår gemenskap.

Grupp för unga vuxna (18-30år)

• Start 12.1.2020 kl.16:30-18:00 i Aurelias andra våning (Auragatan 18).
  • Gruppen träffas fem gånger under våren och kommer behandla och diskutera teman som sorg, kärlek, ansvar m.m. utgående från tro och identitet.
  • Vårens datum är 12.1, 9.2, 1.3, 5.4 och 3.5.

Gudstjänstgrupp

Eftersom vi vill att flera ska känna sig delaktiga i gudstjänsten har vi gudstjänstgrupper i församlingen. Gudstjänstgrupperna förbereder och genomför söndagens högmässa. Om du vill vara med i en gudstjänstgrupp anmäler du dig till Emma Audas (040-3417 757). Här hittar du mera information om gudstjänstgrupperna.

Körer

Upplev församlingsgemenskap genom sång och musik! Åbo Svenska Kyrkokör övar på torsdagar kl. 18:30-20:30 i Aurelia. Ta kontakt med Marjo Danielsson (040-3417 448) för mer info. Här hittar du mera information om kyrkokören.

Stöd

Känner du dig ensam? Behöver du hjälp med att skruva ihop IKEA-sängen? Vill du dela en panna te med någon men ingen har tid? Församlingens medarbetare ställer gärna upp med samtalsstöd och andra slags stöd i livets olika skeden. Här hittar du kontaktuppgifterna till Åbo svenska församlings anställda.

Vad saknas?

Vill du starta upp en egen grupp? Vill du hjälpa till på evenemang i församlingen? Har du varit med om något coolt som du bara väntar på att få berätta för någon? Ta kontakt med Late så funderar vi tillsammans!

ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO