Unga vuxna

Åbo är fullt av studerande och unga vuxna. Många har en längtan efter församlingsgemenskap med andra i samma livssituation. Hoppas du hittar Din plats i vår gemenskap!

Grupp för unga vuxna

För dig som är 18-30 år gammal finns en diskussionsgrupp som träffas i Aurelia på söndagar under hösten. Vi kommer att behandla och diskutera olika teman varje gång och vi bjuder på en lätt middag. Under höstterminen kommer Sofia och Late att äta lunch på en studentrestaurang en gång i månaden och vi hoppas att vi ses där!  På vår hemsida hittar du information om annat program för dig som känner dig som en ung vuxen.

• Diskussionsgruppen träffas på söndagar kl. 16:30-18 med start 23.8.

Gudstjänstgrupp

Eftersom vi vill att flera ska känna sig delaktiga i gudstjänsten har vi gudstjänstgrupper i församlingen. Gudstjänstgrupperna förbereder och genomför söndagens högmässa. Om du vill vara med i en gudstjänstgrupp anmäler du dig till Emma Audas (040-3417 757). Här hittar du mera information om gudstjänstgrupperna.

Stöd

Känner du dig ensam? Behöver du hjälp med att skruva ihop IKEA-sängen? Vill du dela en panna te med någon men ingen har tid? Församlingens medarbetare ställer gärna upp med samtalsstöd och andra slags stöd i livets olika skeden. Här hittar du kontaktuppgifterna till Åbo svenska församlings anställda.

Vad saknas?

Vill du starta upp en egen grupp? Vill du hjälpa till på evenemang i församlingen? Har du varit med om något coolt som du bara väntar på att få berätta för någon? Ta kontakt med Late så funderar vi tillsammans!

ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO