ungdomshålan

Ungdomar

Ungdomshålan

Ungdomshålan är församlingens ungdomsutrymme på andra våningen i Aurelia. Ungdomshålan är till för dig som är 13 år eller äldre och vi samlas varje tisdag för att bland annat umgås, spela, leka, fira andakt, diskutera eller bara chilla. Om du är hungrig bjuder vi på mat. Du får komma och gå när du vill mellan kl 14:30 och 18:30. Du får lära känna människor i olika åldrar och vi delar kyrie och gloria med varandra.

Kom gärna med förslag på vad vi ska hitta på i ungdomshålan, så att det blir en plats där du trivs!

• Vi träffas varje tisdag fram till 28.5 (med undantag för tisdagen i stilla veckan 16.4 och valborgsmässoafton 30.4).

Sommarhålan

Ungdomshålan tar på sig shortsen och blir sommarhålan! I sommarhålan andas vi frisk luft, picknickar, umgås, firar andakt och leker på Aurelias bakgård. Vi träffas onsdagarna 5.6, 12.6, 26.6, 17.7 och 24.7 kl. 15-18. Du kan vara med en del av tiden eller helatiden. För dig som är 13 år och äldre. Välkommen!

Programhålan

Nytt för i höst är programhålan! Programhålan går av stapeln varannan söndag kl 14:30-16:00. I programhålan har vi roligt program av alla de slag. Det blir spel, konst, film, dans, pyssel, diskussion med mera. Du som är 13 år eller äldre, kom med på roligt söndagshäng!

• Varannan söndag kl. 14:30-16:00. Start 25.8.
tf. ungdomsarbetsledare
20100 ÅBO