Till nyhetslistan

Kyrkoherde Mia Bäck med en psalmbok i handen

Församlingen fyller 100 år och firar med att ge psalmböcker i gåva

5.5.2021 18.45

Vår församling fyller 100 år i år och det ska vi fira! Vi ska bland annat ge ut en festskrift, hålla öppet hus, bjuda på konserter, fira jubileumsgudstjänst och äta tårta.
Församlingsrådet vill dessutom med anledning av jubileet ge en psalmbok i gåva till alla medlemmar som önskar få en (max en per hushåll). Psalmbokens omslag är designat av Johanna Öst Häggblom och psalmboken innehåller även psalmbokstillägget från 2015.

Om du vill ha en psalmbok kan du hämta en från Aurelia (3 vån.), Auragatan 18 i Åbo, under sommarmånaderna, boka en tid när du vill hämta din psalmbok via denna länk https://www.lyyti.in/psalmbocker2021 Nya tider öppnas med jämna mellanrum, i juni öppnas hämttiderna för juli och i juli öppnas hämttiderna för augusti.

Om du inte har möjlighet att boka en hämttid via nätet, så kan du ringa församlingsbyrån 040-3417458 och boka en hämttid. Församlingsbyrån har telefontid på måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 10–12 och 13–15, på onsdagar kl. 13–15 och på fredagar kl. 10–12.