Konserter och andra musikevenemang

Lör. 26.1 kl. 17 Misas pianoskolas elevkonsert, Aurelia. Fritt inträde. Programblad 10€/st till förmån för Kyrkans Utlandshjälps katastroffond.

Lör. 23.3 kl. 16 Cantate Mariae - Konsert med Mariasånger inför Mariebebådelsedag i Domkyrkan, Marjo Danielsson, sång, Tuuli Lempa, orgel. Fritt inträde. Programblad 10€ till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Lör. 27.4 kl. 16 Konsert med ÅSFs barnkör (dir. Sofia Liljeström) i Aurelia. Fritt inträde. Programblad 10€ till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Sön. 5.5 kl. 15 Välgörenhetskonsert med Åbo Damkör (dir. Larissa Krook) i Aurelia. Fritt inträde. Programblad 10€ till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Tis. 7.5 kl. 19 Orgelkonsert med Tuuli Lempa för konfirmander och andra intresserade i Domkyrkan. Fritt inträde.

Piano
kantor