Hjälpledarutbildning

Hade du kul under din tid i skriban? Vill du vara med och skapa minnesvärda läger för andra?

Då ska du bli hjälpledare! Du kan fungera som hjälpledare på skriftskol-, barn- eller familjeläger samt på andra evenemang i församlingen. Förutom mysigt umgänge och glad gemenskap får du i hjälpledarutbildningen t.ex. lära dig att hålla andakt, att leda lekar och lära dig mera om dig själv och om Gud.

Vi samlas till hjälpledarweekend, alltså ett veckoslutsläger som sträcker sig från fredag kväll till söndag eftermiddag, fyra gånger om året och du är välkommen att hoppa på utbildningen när som helst!

Våren 2021 har vi en hjälpisdag 13.3 och en hjälpisweekend 23-25.4.2021. Klicka på den här länken för att anmäla dig till hjälpisdagen 13.3.

Ungdomar sitter i ring på gräsmattan

ungdomsarbetsledare och skribaansvarig
20100 ÅBO