Familjecaféer

Ibland är det skönt att träffa andra vuxna då man är hemma med barnen. Välkommen på familjecafé, där kan du dricka kaffe, barnen får leka och du kan diskutera med andra vuxna. En gång i månaden ett inlägg på ca 15 min, typ tips om evenemang eller händelser för familjen, en kort andakt mm. Kravlös samvaro. Servering.

• onsdagar kl. 10-12 i Papinholma församlingshem i St. Karins. I samarbete med Folkhälsan i S:t Karins. Ni kommer väldigt enkelt med buss 801 alldeles brevid Papinholma från Åbo och gratis parkeringsplats finns för bilar. Käräjäkalliontie 4. Välkomna.
  • torsdagar kl. 9.30-11.45 i Aurelias andra våning. OBS! Vi fortsätter igen 12.1.2023 men uppe i andra våningen, välkomna. Mari och Jenni

Tag kontakt

ungdomsarbetsledare