Träffar för vuxna

I Åbo svenska församling ordnas det sedan tidigare träffar för barn, tonåringar, familjer och seniorer. Nytt för i år är träffar riktat specifikt till vuxna i arbetsför ålder. Träffar för vuxna är till för den som känner sig vuxen, för den som kanske vill göra någonting tillsammans med andra, prova på någonting nytt eller lära känna nya människor. Till träffarna kan man komma ensam eller tillsammans med någon, delta i en eller alla träffar. Under hösten sker träffarna på tisdagar (med undantag för den 6.12) kl.18.00 men platsen för träffarna varierar. I händelsekalendern på hemsidan finns information om platsen inför varje träff, se lista nedan.

 

Förutom dessa träffar är du så klart välkommen att delta i all vår verksamhet. Vi ordnar till exempel gemensamma luncher i form av knytkalas efter högmässan några gånger per termin.

Om du funderar på något eller vill önska/ ge tips om vad vi kunde göra tillsammans får du gärna ta kontakt. Anmälan till träffarna tas emot av den projektanställda diakonen Agneta Markkula, agneta.markkula@evl.fi eller 040 3417757. Välkommen med!
 

Dekorativ bild med tre ritade kaffekoppar

Tag kontakt

diakon
Åbo svenska församling
Auragatan 18
20100 ÅBO