Konserter och andra musikevenemang

Tis 25.2 kl. 18 Orgelkonsert med Birgitta Forsman i Domkyrkan. Bach, Franck, Sallinen, Vierne. Fritt inträde. Programblad 10€/st till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Lör 7.3.2020 kl. 17 Konsert med elever från Misas pianoskola i Aurelia. Fritt inträde. Programblad 10 €/st till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Tis 17.3 kl. 19 Orgelkonsert för konfirmander och andra intresserade i Domkyrkan. Fritt inträde.

Tors 16.4 kl. 19 kl. 19 Karl Jenkins: "The Peacemakers" Konsert med Oratoriekören i Helsingfors, Marika Krook (sopran) och Helsingfors Kammarorkester i Domkyrkan. Biljetter 25€/st www.lippu.fi

Tors-lör 21-23.5 Den 18:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Åbo (separat program kommer att ges ut) Bl.a. uppför Åbolands svenska kyrkosångskrets körandakten "Vi famnas av din skapelse" av Erik Andersson och Jan Hellberg tors 21.5 kl. 16 i S:t Marie kyrka under ledning av Robert Helin.

Orgelpipor
kantor