Konserter och andra musikevenemang

Lör 7.12 kl. 16 Barnens vackraste julsånger i Henrikskyrkan. ÅSFs barnkör (dir. Sofia Liljeström) medverkar. Fritt inträde.

Lör 14.12 kl. 19 De vackraste julsångerna i Domkyrkan ljuder för världens barn. Allsång. Åbo Svenska Kyrkokör, dir. Marjo Danielsson, Katariina Lehtinen, tvärflöjt, Clas Abrahamsson, konferencier och andakt. Fritt inträde.

Fre 20.12 kl. 18 "Fröjdefull jul - En julresa genom Europa med seniorkörerna Argentum och Furorna" i S.t Karins kyrka. Dirigenter Henrica Lillsjö och Sofia Lindroos, orgel Anne Hätönen. Fritt inträde.

Tis 24.12 kl. 14 Musikandakt i Uppståndelsekapellet. Marjo Danielsson, sång, Tuuli Lempa, orgel, Clas Abrahamsson, andakt.

Ons 25.12 kl. 23-24 Musik i juldagsnatten i Domkyrkan. En stämningsfull musikstund i den halvmörka nationalhelgedomen. Andreas Nordström, sång, Tuomas Tenkanen, oboe, Tuuli Lempa, orgel, ÅSFs sånggrupp, dir. Marjo Danielsson. Fritt inträde.

Lör 25.1.2020 kl. 17 Konsert med elever från Misas pianoskola i Aurelia. Fritt inträde. Programblad 10 € till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

De vackraste julsångerna i Åbo svenska församling 2019
kantor